Schietincident Daltonstraat Schiedam: Politie zoekt getuigen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Zondagavond rond 21.10 uur zou er vanuit een auto geschoten zijn op vier personen in de Daltonstraat in Schiedam. Gelukkig zijn hierbij geen gewonden gevallen. De politie heeft een 38-jarige man uit Hoogvliet Rotterdam aangehouden en zijn betrokkenheid en rol worden momenteel onderzocht. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Incidenten

Iets na 21.10 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk was geschoten vanuit een zwarte auto in de Daltonstraat. Bij aankomst van de politie werden er echter geen hulzen aangetroffen. Buurtbewoners vertelden dat er eerder die dag ook al onenigheid was waarbij een steen door een ruit was gegooid. Of deze twee incidenten met elkaar te maken hebben, wordt momenteel onderzocht.

Onderzoek en aanhouding

De politie is zondagavond meteen een onderzoek gestart en kon al snel op basis van een signalement een 38-jarige man uit Hoogvliet Rotterdam aanhouden. Zijn rol en betrokkenheid bij (één van) deze incidenten worden momenteel onderzocht.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar getuigen en vraagt om hulp. Heeft u camerabeelden van een deurbel of misschien een dashcam? Of heeft u informatie over de mogelijke schutter? De politie roept op om deze informatie te delen.