Man ernstig gewond bij schietincident in Schiedam, drie aanhoudingen

5 maanden geleden gepubliceerd

In Schiedam is gisteravond een man ernstig gewond geraakt bij een schietincident. Het incident vond plaats in een woning aan de Nieuwe Maasstraat. De hulpdiensten werden rond 19.15 uur gealarmeerd. Drie mensen zijn inmiddels aangehouden in verband met het incident.

Incident en aanhoudingen

Na het schietincident werd de man met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Niet lang na het incident werd een man in de tuin van de woning in Schiedam aangetroffen. Hij had verwondingen die niet veroorzaakt waren door het schieten. Deze man heeft medische hulp gekregen en is aangehouden.

Het onderzoek leidde ook naar Maassluis, waar op de Seringenstraat nog twee mannen werden gearresteerd. De rol van deze drie aangehouden personen bij het incident wordt momenteel onderzocht.

Oproep tot informatie en beelden

Het onderzoek is nog volop gaande. De politie roept op tot het delen van informatie over een eventuele aanleiding, betrokken voertuigen of personen. Ook beelden die kunnen bijdragen aan het onderzoek zijn welkom. Dit kan ook anoniem worden gedaan.

Degenen die over dergelijke informatie beschikken, worden aangemoedigd om contact op te nemen met de politie of het Team Criminele Inlichtingen. Het is ook mogelijk om online melding te maken of een tip in te sturen.