Overval op zonnestudio in Schiedam: politie zoekt getuigen

27 dagen geleden gepubliceerd

Gisteravond, rond 20.40 uur, is er een overval gepleegd op een zonnestudio aan de Broersvest in Schiedam. De overvaller bedreigde het personeel met een vuurwapen en deed een greep uit de kassa.

De overval

Na het buitmaken van de inhoud uit de kassa, vluchtte de overvaller de zonnestudio uit. Gelukkig raakte het personeel niet gewond tijdens deze overval. Hoewel de politie direct een onderzoek startte, is de overvaller nog niet aangehouden.

Signalement van de verdachte

De verdachte die gezocht wordt in verband met deze overval is ongeveer 1.70m lang en heeft een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een zwarte broek en een donkerkleurig vest, met de capuchon op. Daarnaast had hij een zwarte bivakmuts op.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Ook camerabeelden of andere informatie die het onderzoek kan helpen, is van harte welkom. De politie komt graag in contact met eventuele getuigen of personen die meer informatie hebben over deze overval.

Het is ook mogelijk om anoniem melding te maken van informatie over deze zaak. Iedere tip kan waardevol zijn in het onderzoek naar deze overval.