Gewapende overval op supermarkt in Schiedam

4 maanden geleden gepubliceerd

Een supermarkt aan de Parkweg in Schiedam is vrijdagavond overvallen. De verdachte is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Het slachtoffer, die bedreigd werd met een vuurwapen, bleef hevig geschrokken achter.

De Overval

De overval vond plaats rond 19.45 uur. Hoewel het slachtoffer hevig geschrokken was, sloeg hij niet gelijk alarm. Nadat hij een familielid had gewaarschuwd, werd de politie gealarmeerd. De politie is direct een onderzoek gestart, maar de verdachte is vooralsnog niet gevonden.

Signalement

Door de schrik en taalbarrière was er in eerste instantie geen signalement van de dader bekend. Later kon het slachtoffer echter een omschrijving geven. Het zou gaan om een grote man van naar schatting tussen de 25 en 30 jaar oud, gekleed in donkere kleding en een bivakmuts. Volgens het slachtoffer had de dader een lichtgetinte huid, zwart haar en sprak hij Nederlands met een accent.

Buurtonderzoek

Er is een buurtonderzoek uitgevoerd in de hoop dat omwonenden iets gezien hebben of over camerabeelden beschikken waarop de verdachte te zien is. Het onderzoek naar de dader is nog gaande.