Politie zoekt getuigen van overval telecomwinkel Schiedam

Normal detail afzetlint
Afbeelding: Politie

Schiedam - Een telefoonwinkel in winkelcentrum Passage in Schiedam werd gisteravond kort voor sluitingstijd overvallen door een man met een klein zwart vuurwapen. Hij nam tientallen telefoons mee.

De overvaller kwam rond negen uur de winkel binnenlopen, waar op dat moment nog twee mensen aan het werk waren. Onder bedreiging van een vuurwapen dwong hij ze om telefoons af te geven. Een van de medewerkers kreeg meerdere klappen op zijn hoofd van de overvaller.

Na de overval is onder meer via burgernet een getuigenoproep gedaan. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek. De politie komt graag in contact met mensen die gisteravond rond negen uur in het winkelcentrum Passage of in de buurt daarvan iets verdachts hebben gezien.

Informatie doorgeven kan door te bellen met 0900-8844, of bij Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000. Door onderstaand tipformulier in te vullen kunt u de informatie ook delen.

Adverteren op inSchiedam.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op inSchiedam.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Schiedam
02:40

18° C

Bewolkt

4.12 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief