Overval op Geldtransport in Schiedam, Politie Zoekt Getuigen en Beelden

7 maanden geleden gepubliceerd

Twee gemaskerde mannen hebben op dinsdag 19 december een geld- en waardetransport overvallen bij het Land van Belofte in Schiedam. De overvallers maakten een aanzienlijk geldbedrag buit en zijn mogelijk te voet gevlucht in een nog onbekende richting.

De Overval

Volgens de politie arriveerde de auto van het geldtransport om 14:45 uur bij een voormalig en nu leegstaand bankgebouw, waar momenteel geldautomaten actief zijn. Kort na aankomst werden de medewerkers van het transport onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen om het geld over te dragen. De overvallers gingen er vervolgens vandoor met de buit. De medewerkers van het transport bleven ongedeerd.

Onderzoek

Hoewel er direct een onderzoek is gestart door toegesnelde agenten, is er tot nu toe niemand aangehouden. Er is nog veel onduidelijk over de exacte toedracht en de werkwijze van de overvallers.

Oproep aan het Publiek

De politie roept het publiek op om informatie en beelden te delen. Als u iets heeft gezien of gehoord in de tijd direct voorafgaand aan het incident, of als u de afgelopen dagen iets verdachts heeft gezien in de omgeving, wordt u verzocht dit te melden. Alle informatie is welkom en kan ook anoniem worden doorgegeven.