Mannen met wapens aangehouden in Schiedam

Normal aanhouding

Twee mannen van 36 en 54 jaar uit Schiedam zijn op 7 augustus in hun woonplaats aangehouden. Een getuige had eerder die avond de 36-jarige Schiedammer op de Dwarsstraat gezien met wapens in zijn handen en belde 112.

Een arrestatieteam en het Team Parate Eenheid werden opgetrommeld en de 36-jarige kon zonder slag of stoot op straat worden opgepakt. Hij had op dat moment niets bij zich. Mogelijk had hij een en ander naar zijn nabijgelegen woning gebracht, want daar werden wél vier wapens aangetroffen en in beslaggenomen. Het bleken geen vuurwapens te zijn, maar wapens die doorgaans als twee druppels water op het echte spul lijken en daardoor prima geschikt zijn om bijvoorbeeld iermand te bedreigen. In de woning met de wapens bleek ook een huisgenoot aanwezig te zijn en ook hij werd gearresteerd. Alles is in beslaggenomen en de mannen zitten vast.

Adverteren op inSchiedam.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op inSchiedam.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Schiedam
08:00

18° C

Bewolkt

4.12 km/h

70%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief