Gewonde bij explosie in de Boterstraat in Schiedam

9 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van dinsdag op woensdag 18 oktober heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Boterstraat in Schiedam. Hierbij raakte een 68-jarige man gewond. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Explosie en brand

Iets voor 01.00 uur ontving de politie een melding van een explosie aan de Boterstraat. Toen agenten bij de woning aankwamen, stond de deur van de woning in brand. Deze kon snel geblust worden. De 68-jarige bewoner raakte door de ontploffing gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die tussen middernacht en 01.15 uur op of rond de Boterstraat iets verdachts hebben gezien of gehoord. Ook vraagt de politie mensen die over beelden beschikken, bijvoorbeeld van een deurbelcamera, dashcam of een Tesla die in de Boterstraat of directe omgeving geparkeerd stond, te kijken of er iets op de beelden staat wat verband zou kunnen houden met de explosie. Personen met informatie of beeldmateriaal kunnen contact opnemen met de politie.